Siirry sisältöön

Kieli

Kieli

Valuutta

Valuutta

 • Sosiaalinen vastuu

  Työntekijöiden
  ja eläinten hyvinvointi on meille tärkeää.

 • Ympäristö vastuu

  Tavoitteenamme on tehdä pitkäikäisiä, ympäristöä
  mahdollisimman vähän kuormittavia tuotteita.

 • Tuotantoketjumme

  Teemme työtä läpinäkyvän ja vastuullisen
  vaateteollisuuden eteen.

 • Laatu & Materiaalit

  Laatutietoisen suunnittelun lopputulos: pitkäikäiset ja
  toimivat tuotteet.

1 of 4

Ympäristövastuu

Suunnittelumme lähtökohtana on tehdä pitkäikäisiä ja hyvälaatuisia tuotteita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

 Vaatteen käyttöiän pidentäminen yhdeksällä kuukaudella vähentää 27% hiilipäästöjä, 33% vedenkulutusta ja 22% jätteitä (Niinimäki, Sustainable Fashion in a Circular Economy, 2018). Me kannustamme ostamaan laadukasta ja pitämään huolta jo käytössä olevista vaatteista.

Kuitenkin kun tarvitsemme uutta, tarvitsemme parempia vaihtoehtoja. Sillä tiellä aloitimme 2014, ja sillä tiellä olemme yhä. Emme ole täydellisiä, mutta olemme sitoutuneita tekemään vastuullisempia ratkaisuja.

Emme tee pikamuotia. Laajojen uusien mallistojen sijaan lisäämme tuotevalikoimaamme tarkkaan harkittuja uutuuksia ja hiomme VAI-KO klassikoiden väripalettia. Myydyin tuotteemme Timberjack Beanie on ollut valikoimassa alkutaipaleeltamme saakka.

Pidämme huolen jätevirrastamme ja olemme esimerkiksi hyödyntäneet merinovilla-asusteidemme leikkuujätettä uusissa tuotteissamme. Oman leikkuujätteen lisäksi pyrimme käyttämään sertifioituja kierrätysmateriaaleja aina kun mahdollista. 

Lue lisää materiaaleistamme.

 Toimittajamme ovat sitoutuneet parantamaan ympäristötoimiaan ja toimivat ympäristölainsäädännön ja -sertifikaattien mukaisesti.

Lue lisää tuotantoketjustamme

G.O.T.S ja Bluesign sertifioitua merinovillaa

VAI-KO merinovilla on G.O.T.S ja Bluesign sertifioitua luomumerinovillaa, joka on vähemmän ympäristöä kuormittavaa.

Ostoskorisi on tyhjä

Jatka ostoksia
logo-paypal paypal