Siirry sisältöön

Kieli

Kieli

Valuutta

Valuutta

Palautus- ja vaihto-oikeus

Teemme monenlaisia ja -tyylisiä pipoja, jotta jokainen voisi löytää mallistostamme juuri sen itselle täydellisesti sopivan pipon. Jos kuitenkin tilaamasi tuote oli väärän mallinen, väärän värinen, tai huomasit naapurisi päässä vieläkin kivemman VAI-KØ päähineen ja haluat sen omaksesi, tässä ohjeet kuinka toimia:


Haluatko palauttaa?

 

Pakkaa tuotteesi kuljetuksen kestävään pakettiin ja sisällytä tilaustietosi palautukseen. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen, näillä informaatioilla varusteltuna:

646644

Vai-ko

Mikkolantie 1 A

00640 Helsinki FINLAND

 

Käsittelemme palautukset viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun ne meille saapuvat. Veloitamme palautuksesta 5€. Sinulta ei veloiteta palauttaessasi tuotteita, vaan vähennämme palautuskustannukset hyvityksen yhteydessä. Otathan huomioon, että rahojen palautumisessa tilille voi mennä muutama pankkipäivä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun palautuksesi on käsitelty. Otathan meihin yhteyttä, mikäli jää kysyttävää!

 

 

 

Olisiko vaihto mieleen?

Muutitko mielesi vai iskikö pipo-kateus, haluatko vaihtaa tuotteen? Ei hätää, vaihtaminen on yksinkertaista: tee vain uusi tilaus ja seuraa edellisen kohdan palautus ohjeita, jotta saat hyvityksen ensin tilatusta tuotteesta.

 

 

Saitko viallisen tuotteen?

Virheitä sattuu, joskus jopa pohjalaisille pipontekoeksperteille. Jos kohdalle sattui huono mäihä ja sait viallisen tuotteen, ole meihin yhteydessä Ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostilla osoitteessa help@vai-ko.com, niin laitetaan heti asia kuntoon! 

Ostoskorisi on tyhjä

Jatka ostoksia