Siirry sisältöön

Kieli

Kieli

Valuutta

Valuutta

Tärkeimmät aurinkolasitrendit kesä 2018

Lomat ovat täällä ja lämpo nousee, monet suuntaavat matkoille heti vapaiden alettua ja Suomessakin silmien suojaaminen on tarpeen. Siksi esittelemme nyt kesän tärkeimmät aurinkolasitrendit varustettuna polarisoiduilla linsseillä sekä keveillä ja kestävillä eko-sangoilla, kaikki italialaisella käsityöllä valmistettuna. Laatu ja viimeistelty muotoilu ovat aina muotia, kun näihin yhdistetään käyttömukavuus ja ekologiset toimintatavat, on tulos täyttä arjen luksusta.

KESÄN AURINKOLASITRENDI # 1
PYÖREÄ ON POP!

Tätä trendiä on vaikea välttyä huomaamasta katukuvassa. Pyöreät aurinkolasit on palaava kesätrendi, joka imartelee erityisesti kulmikkaampia kasvoja. Ryhdikkäät selkeälinjaiset aurinkolasit tekevät asusta kuin asusta raikkaan. Kokeile mustia pyöreitä aurinkolaseja esimerkiksi kuoviollisen retropaidan kanssa!

KESÄN AURINKOLASITRENDI # 2
HEMPEÄ & LEMPEÄ

Romantiikka kukkii kesällä myös aurinkolaseissa. Kesän trendi numero kaksi, on hempeät kesävärit niin sangoissa kuin linsseissä. Pehmeän punertavat sävyt näyttävät upeilta ruskettunutta ihoa vasten ja tuovat tummaan asuun kaivattua pehmeyttä. Kokeile myös esimerkiksi juhlamekon kanssa jatkamassa ylellisen naisellista tyyliä!

KESÄN AURINKOLASITRENDI # 3
KUULTAVUUTTA KESÄÄN

Hempeiden värien lisäksi pehmeyttä aurinkolasitrendeihin tuovat läpikuultavat sangat. Tämä trendi on ollut suosittu silmälasien puolella jo jonkin aikaa ja nyt läpikuultavuus valtaa myös aurinkolasit. Tämä trendi ei tarkoita väreistä tai kuvioista luopumista, ainoastaan lisättyä pehmeyttä: jos värikkäät lasit eivät tunnu omilta, kokeile läpikuultavia versioita!

KESÄN AURINKOLASITRENDI # 4
KIRKASTA VÄREILLÄ

Kesä kuuluu väreille! Kun luonto kukkii kaikissa sävyissä, eivät kirkkaatkaan värit näytä yliampuvilta, vaan piristävät niin käyttäjän kuin tyylin ihailijoidenkin mieltä. Lomatyylin tunnistaa värikkäistä aurinkolaseista ja neutraaleihin väreihin yhdistettynä ne toimivat muodollisemmissakin tilaisuuksissa.

Katso kaikki värit!

RANTA AURINKOLASIT
119€

KALLIO AURINKOLASIT
119€

LAINE AURINKOLASIT
119€

ILMAINEN TOIMITUS

KAIKILLE AURINKOLASEILLE!

VAI-KØ Aurinkolasien tarina:

Sveitsiläinen ekomateriaali

Materiaalit ovat meille VAI-KØlla ensiarvoisen tärkeitä, siksi olemme valinneet aurinkolasiemme kehyksiin Grilamid BTR 600 LS materiaalin. Tuotanto on Sveitsissä ja toimii bioenergialla, materiaali sisältää 58% kasviöljyä ja on tunnettu erinomaisesta lämmönsiedostaan, sekä kestävyydestä ja keveydestä.

Kestävät kehykset

Aurinkolasien täytyy olla kevyet mutta kestävät, joustavat mutta kuitenkin jykevät. Maailman luokan sveitsiläinen materiaali ja italialainen käsityö takaavat, että VAI-KØ aurinkolasit ovat kaikkea tätä sekä mukavat käyttää. Ne pitävät muotonsa ja suojaavat silmäsi auringolta, etkä kohta enää huomaa niiden olomassaoloa.

Käsin tehty Italiassa

VAI-KØ aurinkolasit on tehty käsin Italiassa. Ensin sveitsiläinen materiaali ruiskuvaletaan, sitten kehykset kiillotetaan, maalataan ja muotoillaan käsin. Lopuksi aurinkolasit kootaan käsityönä Pohjois-Italiassa. VAI-KØn tiimi pääsi tänä kesänä vierailemaan tehtaalla ja ihastelemaan käsityön laatua ja ammattitaitoa.

Turvalliset polarisoidut linssit

Polarisoidut linssit minimoivat häiritsevät heijastukset erityisesti vesillä ja lumella liikuttaessa. Polarisointi parantaa myös linssien turvallisuutta ja suorituskykyä, se kehitettiin alunperin ammattimaisiin ulkoilulaseihin, mutta nykyään tämä luksus on kaikkien laatutietoisten saatavilla. VAI-KØ aurinkolaseissa on UVA ja UVB suoja UV400.

Ostoskorisi on tyhjä

Jatka ostoksia
logo-paypal paypal